Duft dig glad - helt ind i sjælen

 

Bestil Heidies nye bog, Duft dig glad – helt ind i sjælen til blot 
299 kr. inkl. fragt. 

Duft dig glad helt ind i sjælen er en selvudviklingsbog skrevet til særligt sensitive og til nysgerrige sjæle, der ønsker at bruge dufte, som et redskab til en hverdag med selvkærlighed, overskud og mere lethed.

 

Duft dig glad helt ind i sjælen er en bog for dig, der ønsker at mærke en dybere forbundethed med dig selv og din essens. Bogen handler om sjælen og om at leve har det sted i din hverdag. De æteriske olier guider dig på vejen hen over kærlighedsbroen. 

I bogen finder du viden om 48 æteriske oliers indvirkning på din følelser samt en masse lækre duftende blends, der skaber transformation.

Som læser inviteres du på en reje med de æteriske olier – og en rejse i at hvile i dig selv. 

 

Duft dig glad - med æteriske olier

Duft dig glad – med æteriske olier er den første bog i Duft dig glad-serien. 

Bogen er en begynder guide til dig, der gerne vil have lidt ekstra støtte til at komme godt i gang med at bruge æteriske olier, til at skabe endnu mere trivsel i dit liv. 

Bogen hjælper dig med at bruge æteriske olier til at skrue op for glæden, den indre ro og selvkærligheden i din hverdag. 

Bogen er skrevet i kærlighed til de æteriske olier og med den dybeste taknemmelighed for hvordan vi kan skabe en bedre hverdag gennem noget så simpelt og alligvel powerfuldt som at dufte til en ren æterisk olie.

Mødet med de æteriske olier har åbnet op for noget gammeltkendt viden i mig om dufte, følelser og deres effekt på krop og sind. Nogle gange møder du noget i dit liv, som – når du møder det – er det mest naturlige for dig. Du ved bare, at det er det rigtige.

Sådan har jeg det med æteriske olier og den gave vil jeg gerne dele med dig. Bestil din bog her pris 259 kr. inkl. fragt 

 

Lektørudtalelse – Duft dig glad helt ind i sjælen

Kort om bogen:Brug dufte til at komme dybt ind i din sjæl og mærke kærligheden til dit indre barn. Til alle, der er interesseret i æteriske olier på et spirituelt plan.Vurdering:Den kærlige og personlige tone er meget inspirerende, og vejledning er meget brugbar for dem, der er åbne til at lade sig guide spirituelt.

Få mine 3 populære olie blends fra min nyeste bog: Duft dig glad helt ind i sjælen

Setting Free, Happy Space & Empath

Blot indtast din email adresse og du modtager din freebie. Du kommer samtidig med på mit nyhedsbrev.